Kunder siger

Det vil glæde os meget, hvis du efterlader en kommentar (nederst på siden) omkring din oplevelse som kunde hos os.
Grundet risiko for spam, godkender vi alle kommentare før de lægges op på siden, og der vil derfor gå op til et par dage før din kommentar vises.
Du kan selvfølgelig også se hvad vores andre kunder siger om Peter’s Helping Hands.

På forhånd tak.

 1. 31.07.23
  Peter har lige hjulpet mig med at løfte min tørretumbler op på vaskemaskinen.
  Han er SÅ serviceminded – og hurtig og omgængelig.
  Jeg er så tilfreds!
  Ham tør jeg godt anbefale.

 2. Super hurtig og god service til af få lavet min plæneklipper – stor anbefaling herfra

 3. Ja, så var vi der igen. Ny vandhane (blandingsbatteri) på badeværelset. Skiftet nærmest med et snuptaw. Hurtig og smilende ‘udrykning’. Vi vender nok snart tilbage med mere arbejde

 4. Peter har nu skaffet nye ruller til vores gulv-til-loft-skydedøre. Ingen overhovedet af de etablerede forhandlere (heller ikke dem som vi købte af) ville/kunne hjælpe. Så ingen stor investering til nye skabe, men hurtig og effektiv hjælp. Tak for det, Peter. Vi anbefaler gerne

 5. Jeg vil meget gerne anbefale Peter’s Helping Hands til mange forskellige opgaver. Jeg har brugt Peter i 10 år til alle mulige arbejdsopgave på gården, så som svejsning, staldarbejde, plæneklipper service, traktor reparation og div. husopgaver.
  Peter har også fremstillet min flotte hjemmeside og sidste repareret min printer som Brohter Support og Lynge Papir ikke kunne hjælpe mig med. Så virkelig opfindsom og kreativ til altid, at tænke ud af boksen.
  Til sidst skal nævnes, at Peter kommer til vores aftaler og jeg har aldrig betalt for flere timer end der er brugt.

 6. Peter har nu klippet mine hække i tre år. Altid flot klippet samt omhyggelig oprydning. Altid flinke og positive medarbejdere, Peter inklussiv. Jeg glæder mig til se jer igen. (smil)
  Jens Vedel.

 7. Peter kan mange forskellige ting. Han er altid samarbejdende og omhyggelig. Han er en dygtig håndværker og et meget rart menneske.
  Vi vælger Peter igen og igen.

 8. Vi anbefaler gerne Peter. Han løser alle slags opgaver både ude og inde til UG, og gir ikke op før det lykkes. F.eks fiksede han en køkkenlåge fra 1990, som andre ikke har kunnet reparere. Go service på plæneklipper, og super flot hækklipning.
  Altid med godt humør og punktlighed

 9. Peter har hjulpet mig med mange praktiske ting. Han er altid effektiv, opfindsom, kreativ og stærk. Og så har han ovenikøbet humoristisk sans.

 10. Vi har brugt Peters Helping Hands til at udføre alverdens opgaver: fra at male huset udenfor, slibe køkkenplader, flytte buske, anlægge fliser mv. Nogle gange opgaver som er helt nye for os begge. Peter siger også pænt nej tak, hvis opgaven ligger udenfor hans område. Alt udføres over al forventning, med venlighed og et smil i øjet. Vi kan varmt anbefale Peter til andre.

 11. Vi har haft Peters Helping Hand til at beskære toppen af vores bøgehæk, og er yderst tilfreds med både resultaten, prisen og servicen. Så de bedste anbefalinger herfra.

 12. Jeg kan varmt anbefale Peters Helping Hands. Han og hans folk har lavet flere ting hos mine forældre på plejehjem; fint udført og det betyder også meget med Peters venlighed overfor dem:-) Nu har han renoveret vores skur/legehus – meget tilfreds med dette arbejde.

 13. Hej Peter. Vil bare sige at buskrydderen virker bedren end da den var ny. Tak for det!

 14. Jeg vil gerne sige tak for god service ved reparation af min plæneklipper. Perfekt arbejde. Tilmed stillede du reserveklipper til rådighed. Du har fået en fast kunde.

 15. Super godt tilfreds, med meget hurtig og god service.
  Havde en plæneklipper, som pludselig ikke var “selvkørende” mere, men skulle skubbes rundt.
  Blev hentet af Peter om morgenen, og afleveret igen til aften, repareret og rengjort, så den ligner en ny maskine.
  Vil helt klart give mine varmeste anbefalinger, samt selv benytte Peter fremover, til andre “underlige projekter” !

 16. Peters arbejde er ganske enkelt i topklasse. Vi har stor glæde af endelig at have fundet en handyman man kan stole 100% på. Prisen er lav og kvaliteten i top, og Peter er et utrolig behageligt menneske som man kun kan blive i godt humør af.

 17. Hurtigt, præcist, omhyggeligt. Det er god stil. – og ja, det er ikke specielt dyrt. De bedste penge, jeg har givet ud længe. Mvh.

 18. Peter har udskiftet et knækket hængsel på et af mine køkkenskabe. Køkkenet er fra start 90’erne og ikke nemt at finde et hængsel som passede. Men Peter fandt et i Tyskland så nu hænger min køkkenlåge fint igen. Super flot arbejde og jeg vil klart anbefale Peter til alle 🙂

 19. Sikke en fantastisk omhu peter viste da han skulle sætte en dørbælge på min vaskemaskine,-der var meget arbejde i det( jeg troede jo mod forventning at man” bare” kunne sætte den i) maskinen skulle jo skilles ad..om man så må sige( jeg har jo intet forstand på det)da peter var færdig stod maskinen ikke stabilt..peter gik ned i sin bil og hentede sit vaterpas og forlod ikke lejligheden førend det OSSE var i orden..oveni kunne vi få os en lille snak om ..ja stort og småt..
  Da jeg kontaktede firmaet der forhandler vaskemaskinen fik jeg at vide at det ville koste 1200 kr..jeg betalte 490 for Peters arbejde..hvor finder man ellers en dygtig og pålidelig håndværker til den pris?og lad mig lige tilføje at det faktisk tog over en time go få sat bælgen på..
  Jeg kan kun anbefale andre at ringe til peter,man går ikke forgæves

 20. Der var gået råd i den nederste del af dørstolpe i yderdøren. Peter har nu udskiftet det stykke, som var dårligt og døren er igen som ny. Prisen er absolut rimelig, og udskiftning af døren er udskudt, det giver god mening.

 21. Jeg har været rigtig glad for igen at Peter til at hjælpe i haven. . En del roser og sommerfuglebuske mv er blevet beskåret og det er skønt at Peter kører alt affald væk. Vi har gravet masser af bellis/ ukrudt i græsplænen op og Peter har skåret noget brænde op.
  Jeg sætter stor pris på Peter og glæder mig hver gang til samarbejdet. Han er altid reel og god at samarbejde med, hvor man kan snakke om opgaverne undervejs. Det er dejligt at kunne få så god hjælp til mange forskellige opgaver .

 22. Jeg har været heldig med at få rigtig god havehjælp fra Peter flere gange . Han har bla. beskåret træer og busker og efterfølgende kørt alt affald væk. Han har hentet planter og spagnum på planteskolen og græskanter er rettet til omkring alle bede i haven. Et stort gammelt tilgroet jordbærbed er blevet lavet om til det flotteste område med 4 pallerammer med jordbær/grøntsager omkranset af barkflis og afgrænset af natur/marksten.
  Peter har en rigtig god sans for hvordan tingene bedst kan gøres, så det kommer til at passe godt ind i resten af haven. Han er dermed også rigtig god at arbejde sammen med om nye projekter.
  Dygtig, venlig, hjælpsom og til at stole på hvad angår både tid og penge – så han får absolut mine bedste anbefalinger.

 23. Peter er hurtig og reel og har udført den ønskede opgave til vor fulde tilfredshed. Vil klart anbefale Peter til andre. Peter får et STORT 5-tal af mig 🙂

  1. Jeg har i ca 1½ år benyttet mig af Peters Helping Hand.
   Til min allerstørste tilfredshed.!!!
   Jeg har fået malet og lakeret terrasse, døre, spær osv.osv.

   Dertil kommer opsætning af håndliste ved udendørs trappe.
   Peter er en yderst proff. håndværker.
   Desuden er Peter meget venlig og behagelig, og jeg vil til enhver tid anbefale Peter – og igen benytte Peters Helping Hand ved behov. TAK Peter!!!!!

 24. Peter er meget ærlig og reel. Vi har haft en god dialog om opgaven med at pudse en mur. Han har overholdt aftale om tid og pris – og ikke mindst udført opgaven til vor fulde tilfredshed. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger.

 25. Mange tak for en dejligt nyt tagrende samt nedløb og regnvandsystem. Det er helt perfekt og jeg er meget glad for det hele. Jeg ringer helt sikkert igen og vil også anbefale dig i min omgangskreds.

 26. Opgaverne er ikke alene blevet løst til vor fulde tilfredshed, men også på en ansvarlig, selvstændig og yderst kompetent måde. Peter er hurtig, fleksibel og altid parat til at løse opgaven. Han er samtidig venlig, omgængelig med en god humor og et smittende humør. Vi kan på det varmeste anbefale Peter

 27. Peter har udført alle opgaver til vores fuld tilfredshed, han er meget hurtig, arbejder hårdt og er meget omhyggelig.

 28. Det har været en fornøjelse at har Peter laver arbejde hos os. Peter er en dygtig håndværker, god til samarbejde og parat til at give lidt ekstra, når det behøves. Vi kan varmt anbefale Peter og vil fortsat bruge ham når vi behøver en ekstra hånd hos os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *