Unika

Her finder du et udvalg af special løsninger som vores kunder har efterspurgt. Hos Peters Helping Hand tænker vi kreativt og praktisk og er ikke bange for alternative løsninger. Har du en opgave eller et problem du ikke kan få løst, står vi gerne til rådighed med kreative forslag. Går du med andre ideer og drømme, du bare ikke kan få omsat, er du velkommen til at ringe til Peter, så finder vi helt sikkert en løsning og få dømmen til at gå i opfyldelse.

Her er en helt unikt indgangsparti til have som Peter har lavet i vores egen have:

Sidste vinter har vi leveret 2 specialbyggede fuglefodderhuse. Et var til en kunstner der ønskede en helt speciel form og som ønskede at male det selv, resultatet blev fantastisk. Det andet var et par der bare ønskede noget helt andet end man kunne købe i butikkerne. Peter foreslog et ”bjælkehus” fordi det passede godt til deres naturgrund. Huset blev bygget af ene rundstave der var skåret til i enderne, med hævet teresse, udhæng og trapper og det hele blev monteret på en lille grøn bakketop. The real american dream.20130301004_Birds_Feeding_House_bk1

 

En kunde bad om en bekvem løsning for hans computer i et kontor med begrænset plads og med et eksisterende reolsystem. Peter designede og byggede en fin arbejdsplads med en udtræksplade til keyboard og mus. Når keyboardet ikke er i brug skubbes det let ind under hylden for monitoren og sparer dermed plads i kontoret.
20120801006_Computer_Desk 20120801007_Computer_Desk

 

Peter blev spurgt efter en løsning til at holde en dør til et skur åbent, efter at kunden flere gange var faldet over den sten han ellers havde liggende til at holde døren. Peter monterede en dør holder i træ i loftet på udhænget. Dette forhindre også døren i at blæse i eller stå og klapre.
20120801001_Latch

20120801003_Latch 20120801002_Latch

 

En udfordrende opgave blev bragt på banen af en kunde som ønskede en billig løsning til at transporterer frugt i hans varebil, og samtidig holde frugten kølig om sommeren. De forhåndenværende løsninger der fandtes på markedet var enten for små eller alt for dyre. Peter byggede derfor en køleboks af isolationsmateriale med en væg tykkelse på 100 mm. Boksen er 1,8 m lang, 1,1 m bred og 1 m høj og med et tætsluttende låg og passer præcis til kundens bil. Som køle elementer bruges frosne 2 litter’s flasker med vand. Kunden er ovenud tilfreds og frugten holder sig frisk i to dage uden ekstra køling.
20120802003_Cooling_Box 20120802002_Cooling_Box