Om os

GOD KVALITET KOMMER INDEFRA

Peter’s Helping Hands bliver grundlagt i 2012, med opdagelsen af, at Peter i bund og grund er et “multitalent”. Allerede efter 3 år fik vi brug for yderligere en medarbejder, da firmaet, på baggrund af vores grønne profil og gode service, hurtigt voksede. Hertil kommer Peter’s tyske håndværks baggrund, der sørger for, at tingene bliver lavet ordentligt, og at vi kommer, når vi siger vi kommer.

BETALER DET SIG?

Nej det betaler sig ikke altid hvis du kun tænker på pengene. Men der er meget mere at tænke på: miljøet, forbrug af jordens ressourcer, mængden af affald og CO2 der producerer etc. Vi vasker og genbruger f.eks. pensler og maleruller så ofte som muligt, mens andre bare smider hele molevitten ud efter brug.

Reycle_Symbol

VORES TEAM

Hos Peters Helping Hands lægger vi stor vægt på, at vi er et team og at alle trives og er glade for deres arbejde. Vi tror på, at dette er den bedste metode til at skabe top kvalitet og servicemindet medarbejder, og dermed glade kunder.

Peter

Alt-mulig-mænd, Maskintekniker
Motor-/ plæneklipper tryllekunstner
Alt mulig reparatør

Jeg drives af et job, hvor hver dag er unik og med nye udfordringer. I 2012 har jeg spurgt mig selv: Hvad kan du? Alt-mulig! Hvad vil du? Alt-mulig! Så startede jeg med at lave alt muligt. Jeg elsker at arbejde med træ, lave små maskiner (plæneklippere) og at finde kreative og usædvanlige løsninger til alle mulige opgaver for vores dejlige kunder.

Jeg har en passion for genbrug og opfordre derfor i videst muligt omfang til at reperere i stedet for at smide ud. Så smid ikke noget ud, før du har talt med mig.

Simon

Havemand
Danmarks næst-bedste hækklipper
Alt-mulig-mand i træning

Naturens elementer er skønne og kan med en kærlig hånd gøres til en fryd for øjet og sjælen. Jeg arbejder med min viden inden for permakultur, køkkenhaver, pyntehaver, terasser mm, for at udarbejde og vedligeholde vores kunders ønsker.

David

Havemand
Hækklipper
Øko grøntsags specialist

Jeg elsker at klippe din hæk og jeg er måske Danmark’s flinkeste og mest akkurate hækklipper. Jeg er hos Peter’s Helping Hands siden 2015, og optræder som manager, når Peter skal have en velfortjent ferie. Jeg driver mit egent firma (https://jeksengronthandel.dk), hvor jeg sælger økologisk grøntsager, hvilket er en stor success. Derfor er mine timer hos Peter desværre begrænset.