Peter’s Helping Hand Blog

Spisebordsfod

Der er IKKE byttet om på før og efter billederne. Den smukke stålplade fra spisebordsfoden havde fået en dyb flænge, men heldigvis kontaktede kunden Peters Helpings Hands inden hun smed bordet ud.

Mini-ATV til lossepladsen? Neeiiij!

Mini-ATV ville hverken det ene eller det andet, og var på vej til lossepladsen!

Da mudderet var spulet af, viste det sig dog, at det blot handlede om en elektrisk fejl, nogle manglende skruer og et par dele der sad løst. Efter den grundige gennemgang blev forbindelserne genetableret og ATV undgik den triste skæbne.

 

Kompressor med åndenød

Kompressoren måtte på operationsbordet pga. en rør som gik i stykker. Så fik maskinen en nyt tilslutnings-rør. Da den samtidig  manglede en ordentlig regulator, blev der samtidig en tryk regulator monteret.

Forvandlet Havehus

Det sødeste lille havehus får liv og charme.

Tagplader, linoliemaling og nogle timers hårdt arbejde forvandlede det lille have hus til en næsten eventyrlig bolig for haveredskaber…. og måske en nisse eller to??

Dørramme med råd nederst

Her er en dørramme med råd nederst. Tømmernes bud: En helt ny dørramme. Pris: spidsen af en jetjager.

Mit bud:
Fjernelse af det rådne stykke, indsættelse af friskt stykke træ, maling. Pris: En skrue i spidsen af en jetjager.

Reparation af en Harley Davidson

Fejlbeskrivelse af en Harley Davidson: “krrrrreeeeeeee-krrrreeeeee”.
Efter at have fjernet og skilt ad motor og gearkasse fandt Peter også fejlen “tjung-tjung-tjung-tjung” og fik Harleyen til igen at sige “badummm-badumm-badumm”.
Ejeren er nu igen den LYKKELIGE ejer af en velkørende Harley.
harley

Plæneklipper reparatur til 3000 kr.? Nej, ikke med Peter!

“Det koster omkring 3000 kroner at få din plæneklipper repareret”, har en forhandler sagt til en af vores kunder. Kunden har brækket et stykke af rammen som er af aluminium og det er svært at svejse og det koster selvfølgeligt.

Det drejer sig om en rigtig fint, bare 3 år gamle plæneklipper og jeg har løst problemen med to stål plader og et par skruer. Omkostninger for vores kunde bliver kun 700 kr., inklusiv hentning og bringning!
Plæneklipper reparatur par excellence!

Gå til toppen